Hypnotherapie

Hypnose is een bewustzijnstoestand
 waarbij je zeer ontspannen bent en tegelijkertijd je volledig concentreert. Hypnotherapie is het gebruik van deze trance door een hypnotherapeut om te komen tot verandering van gevoel, gedrag of gedachten die je in de weg zitten. In trance leert je brein extreem goed en communiseer je direct met je onderbewustzijn. Dat is de plek waar echte verandering plaatsvindt.

Wanneer je in hypnose bent word je namelijk geen willoze zombie. je doet niet alles wat de hypnotiseur zegt en je raakt de controle niet kwijt. Hypnose is een heerlijke ontspannen en fantastische ervaring. Je raakt niet "weg", je hoort alles en maakt alles mee. De sessie duurt ongeveer één tot anderhalf uur, inclusief het voorgesprek. In dit voorgesprek bespreken we wat de valkuilen zijn, de wensen en de verwachtingen. In geval van directe hypnose is het niet nodig om de achtergronden van een probleem te weten of een pijnlijke kwestie op te rakelen. Je vertelt waar je last van hebt en wat je wensen zijn.

Vervolgens gaan we in het onderbewustzijn de gewenste verandering tot stand brengen. Na de sessie heb je in veel gevallen direct resultaat. In enkele gevallen, zoals gewichtbeheersing, kan het even duren voordat je resultaat ziet. Soms is ook het onderbewustzijn wat traag in het doorvoeren van veranderingen en komt het resultaat wat later. De veranderingen zijn, in veruit de meeste gevallen, direct en blijvend. Na een sessie ben je ontspannen, fris en fantastisch. Je lichaam voelt ne de sessie nog een poosje ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

 

 

image3
 

 

yogashahnaz@outlook.com

    © Yoga-Shahnaz 2017